Jump to content


Photo

Правила на Форума


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Lina

Lina

    Bounty Hunter

  • Administrators
  • 93 posts
  • LocationBulgaria

Posted 19 March 2013 - 11:12 AM

Добре дошли във форума на GUNS and ROBOTS”. Ние създадохме този форум за Вас, за да създадем приятна среда, където да се обяснят правилата на играта, както и да осигурим възможност за обсъждане на теми, свързани с играта и споделяне на опит. Надяваме се и очакваме от Вас - нашите потребители - учтиво и уважително отношение и поведение един към друг. Нека общуването ни бъде цивилизовано, хубаво, и конструктивно за всички.

Във връзка с горе-изложеното, екипът на GUNS and ROBOTS” ви представя тези правила на форума, с цел постигане на среда на взаимно уважение и зачитане на личните права на всеки. За тази цел, са описани правилата и ограниченията за комуникация, както и санкциите, които ще бъдат наложени от Мастхед Студиос ЕООД, в случай на нарушаване на забраните.

Правата и интересите на един потребител нямат предимство пред правата и интересите на друг потребител. Неуважителното отношение и поведение от страна на потребители или групи от потребители не е позволено, както и нарушение на правилата на сайтове, форуми и чат стаи, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД, или неподходящо и неразрешено използване на софтуерни ресурси и нанасяне на щети на други потребители .

Тези правила са задължителни за сайтовете, притежавани от Мастхед Студиос ЕООД, и не трябва да се нарушават от устни или писмени нареждания или препоръки от всеки. Ако сегашните правила противоречат на разпоредбите на действащото законодателство, приложими за потребителя, и след това се прилагат разпоредбите на съответната законова процедура.
 

Официалните разрешени езици във форума са българския и английския език. Използването на други езици не е разрешено. Изключения може да направи модератор или администратор, за да помогне на чуждоезичен играч.


А.: На сайтове и форуми, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД, и във всеки вид комуникация с администраторите на играта, неподходящо поведение (обиди) е забранено, ако има вероятност да доведе до причиняване на неудобство и раздразнение на потребителите, включително:

1. Повторения на съобщение – Двойното повторение на съобщение, без да е налице действително нужда, както и изпращане на редовни съобщения с един и същ семантично смисъл е забранено. Това включва препращане на стари мнения, без да се добавят нови елементи по същество в дискусията.
2. Спам - публикуване на съобщения, без действителен семантичен смисъл, включително безсмислено и / или многократно публикуване на емотикони и други символи.
3. Прекалена употреба на цитати - Копиране (цитирайки) в отговор на съобщение, текст или част от текста на друго съобщение, в повече от необходимия размер за разбиране на смисъла и контекста от потребителите.
4. Подписи - Потребителски подписи не може да бъде по-голям от 100 пиксела или 6 реда текст.
5. Незаконните реклами и / или реклама - публикуване на съобщения с рекламен характер, включително позоваване на такъв характер, извън форума, посветен на тази цел.
6. Търговски спам - Публикуване и публикуване на съобщение с търговски характер, чиято цел е продажбата на продукти и / или услуги, както и връзки към сайтове с подобен характер, които не са пряко свързани с дейността на Мастхед Студиос ЕООД, освен в случаите с писмено разрешение от Мастхед Студиос ЕООД.
7. Обиждане на потребители - Всякакви обиди към потребители или администратори, както и отговорите на тези обиди, ако те имат един и същ характер са забранени.
8. Обиден език – Употребата на обидни и жаргонни изрази не е позволено, включително подмяна на части от думи с други символи или букви, използване на общо съкращения, които са нестандартни, използването на омоними (думи, подобни по произношение и правопис, но различни по значение и смисъл), ако техния контекст е нестандартен.
9. Дискриминационни мнения - за писане и изпращане на дискриминационни послания, целящи да обиждат и унижават потребители или администратори, включително шовинистични и расистки съобщения, както и съобщения срещу свободата на съзнание и религиозни убеждения, е забранено.
10. Лъжи и дезинформация, преписване - Публикуване и изпращане на съобщения, съдържащи неверни данни и информация, ако публикуването може да доведе до увреждане на потребителите, Мастхед Студиос ЕООД, или игра, е забранено.
11. Пропаганда на наркотични вещества или порнография - Публикуване и изпращане на съобщения, които са пряко или косвено пропаганда на наркотични вещества или порнография или препратки към такава пропаганда е забранено.
12. Публикуване и изпращане на съобщения, съдържащи заплахи за нанасяне на щети, телесна повреда, смърт и непозволено увреждане на потребителите, са забранени.
13. Провокация и подбуждане на потребители за нарушаване на правила за писане и изпращане на съобщения, съдържащи подбужданите на потребителите, да нарушават правилата е забранено.
14. Публикуване лична информация - Публикуване и изпращане на съобщения, съдържащи и разкриване на лична информация за потребителите, освен в случаите на ясни технически изисквания е забранено.
15. Използване на участника друг потребител и аватар - Използване на участника друг потребител и / или аватар, както и друг знак индивидуализиране на потребителя, който вече е бил регистриран и / или използван от друг потребител, е забранено.
16. Подписване с повече от една регистрация, с цел да заблуждава потребителите или администраторите относно действителните посетители и потребители, участващи в дискусията, както и фалшиви дискусии и коментари от един потребител с различна регистрация, е забранено.
17. Причиняването на вреди по сайтове и форуми на играта, управлявана от Masthead Studios Ltd - Действия, които пряко или косвено ще доведат до вреда на сайтове, форуми, чатове, и играта, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД, включително хакерски атаки, опити за неправомерен достъп, са забранени. Нарушение на програмни грешки и неспособност да ги докладват в случай на откриването им от страна на потребителя е забранено.
18. Нарушаване на правилата и насоките на регистрация в сайтове, форуми, чатове, и играта, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД, както и предоставяне на невярна информация е забранено.
19. Мастхед Студиос ЕООД не носи отговорност за съдържанието на мнения и публикувани съобщения. В случай на искане на информация, произтичащи от законова процедура, в съответствие и в рамките на закона, ще предоставим исканата информация за потребителя.


Б.: Санкции за нарушения

В случай на нарушение на правилата на уеб сайтове и форуми, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД, администраторите могат да предприемат следните мерки, в зависимост от естеството и повторение на нарушението:
1. Предупреждение;
2. Ограничаването на възможността за достъп до ресурсите на сайтове и форуми, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД за определен период от време;
3. Заличаване на съответната колона, публикуване, пощата, или коментар, който нарушава правилата;
4. Блокиране на правото на достъп на потребителя до ресурсите на сайтове и форуми на играта, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД;
5. Уведомяване на право-прилагащите органи за нарушения, които представляват престъпления, в съответствие с действащото законодателство, приложимо за потребителя, ако ресурсите на сайтове и форуми, управлявани от Мастхед Студиос ЕООД разполагат с информация за такава законова разпоредба.

C: Други.

1. Тези правила трябва да влязат в сила по време на официалното им публикуване. Тяхната обществена дискусия след публикуването им не е позволена, и ще бъдат третирани като провокация към конфликтна ситуация. Ако имате коментари и въпроси относно тези правила, се свържете с нас на следния адрес:
office@mastheadstudios.net
2. Използването на уеб сайтове и дискусионни форуми, притежавани от Мастхед Студиос ЕООД автоматично означава, че приемате тези правила, както и всяка информация, предоставена и използвани от вас ще бъдат защитени от тях и ще бъдат използвани от Мастхед Студиос ЕООД в съответствие с тези правила.
3. Мастхед Студиос ЕООД си запазва правото да променя и актуализира тази политика, като се посочва датата на последното изменение. Отговорност на потребителя е да провери и да разберете за съдържанието и изменения на тази политика.
4. С приемането на тази политика, потребителят потвърждава, че той / тя е запознат със съответния език до степен, достатъчна, за да знаят и разбират смисъла на информацията, съдържаща се в тях

 

Последна Актуализация: 19.03.2013


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users