Jump to content


Photo

Няколко бъга и ребаланс


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 MaSHaDaR

MaSHaDaR

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

Posted 18 April 2014 - 07:52 AM

Здравейте, в момента играта страда от няколко неща, които я правят почти неиграема, а всъщност много лесно могат да бъдат поправени.

1. Алт и таб по време на игра или алт и таб към играта докато loading screen-a е на екран може да доведе до два различни бъга.

- пълен фрииз на робота, няма мърдане, няма стреляне

- при всяко кликане играта се минимализира

2. Уникално зле измислен великденски event(говоря за зайците). Ако може някой да ми обясни как се печели dead match когато мача е 2в2 и 3 от играчите са ботове. Поне в тоя случай превръщайте бота в заек. Резултата е instant draw. Това  е ясно, че ще отмине след великден, но за вбъдеще когато правите event-и ги премисляйте тези неща. Коледния например беше много добър.

3. При ниското ниво на играчи, се оказва че играч който иска да играе соло(като мен) постоянно е матчван срещу отбори, а моя съотборник е бот. Просто сложете едно тикче, "Dont match me against squads", за да могат и соло играчите да се забавляват. В момента топ рейтинг играчите ви играят само и единствено в тийм, защото знаят че иначе ще загубят рейтинг.

 


My signature

#2 Support

Support

    gg2_

  • Administrators
  • 416 posts

Posted 22 April 2014 - 08:51 AM

1. Знаем за този проблем. Ще бъде оправен при първа възможност. А за сега когато "върнеш" играта с Alt+Tab, след това просто натисни Alt веднъж и би трябвало да се оправи.

 

2. Това е проблем на ниската бройка играчи в даден момент в играта. В близкото бъдеще, когато има повече хора тези проблеми просто ще изчезнат.

 

3. Ако добавим такъв бутон почти всеки ще го е кликнал. И като вземем в предвид ниската популация на сървърите в момента, хората ще играят прекалено често с ботове. Отново проблем, който ще се реши с идването на повече хора в играта (на крачка от Steam сме все пак).


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users